NotíciesNotícies

Nadal Forwarding obté la màxima qualificació de ESG Rating, una innovadora metodologia d'anàlisi de la Responsabilitat Social Corporativa desenvolupada per la Universitat de Barcelona

NADAL

 

El passat dimecres 26 de juny Nadal Forwarding va rebre la màxima qualificació de l'escala del ESG Rating, en l'acte que es va celebrar a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, organitzat pel Centre d'Investigació d'Economia i Societat CIES.

 

L'ESG Rating és la metodologia més innovadora respecte als mètodes actuals d'anàlisi de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), desenvolupada des de la Universitat de Barcelona i fonamentada en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l'ONU, garanteix el rigor i qualitat necessaris per qualificar el valor afegit de les empreses en matèria de Responsabilitat Social Corporativa.

 

Amb la nova llei 11/2018 sobre Auditoria de Comptes en matèria d'informació no financera i diversitat, les empreses han de presentar un informe de gestió amb informació sobre el seu impacte mediambiental i social, el ESG Rating facilita en gran mesura l'elaboració d'aquesta memòria anual , segons ha indicat el Sr. Jordi Martí, coordinador de la Secció de Comptabilitat de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

 

La jornada va comptar a més amb la presència i les intervencions de la Dra. Ana Laurova, directora del Departament d'Empresa de la Universitat de Barcelona, la Dra. Isabel Vidal, catedràtica de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona i Josep Maria Caselles, director general de Invenies, consultora col·laboradora en el desenvolupament del ESG Rating, i un important nombre de professors, experts en la matèria i representants d'empreses.

 

Enllaços informatius de la Jornada:

 

ESG RATING

 

NOTICIA ESG RATING

 

NOTICIA CIES

 

INVENIES

Turquia: Obligatori el Certificat d'Origen per a les mercaderies amb dret a reducció aranzelària acompanyades del ATR-1

NADAL

 

Des de finals del mes de maig hi ha una nova normativa per a les exportacions destinades a Turquia, aquesta estableix l'obligació de presentar el Certificat d'Origen de totes aquelles mercaderies amb dret a benefici aranzelari, acompanyades del corresponent document ATR-1

 

A més la norma indica que en el Certificat d'Origen s'ha de nomenar el país d'origen específicament, no s'acceptarà l'opció de UNIÓ EUROPEA (UE) o altres denominacions de zones comercials genèriques com a país d'origen.

 

Per al seu coneixement enllacem aquí el comunicat del COMUNICAT DEL MINISTERI DE COMERÇ DE TURQUIA

Nadal Forwarding Sponsor Oficial de la Selecció Catalana de Pilota

NADAL

 

Nadal Forwarding serà el Sponsor Principal de la Selecció Catalana de Pilota en totes les seves disciplines (Frontó/Pala-Paleta/Mà/Cesta Punta/Frontball), fruit de l'acord de col·laboració entre el Sr.Agustí Brugues, President de la F.C. Pilota i el Sr.Jordi Nadal fundador i President d'honor de Nadal Forwarding SLU

 

Enllaços a RRSS i WEB de la Federació Catalana de Pilota per més informació i imatges sobre la col·laboració.

 

FC PILOTA WEBSITE

 

FC PILOTA FACEBOOK

 

FC PILOTA INSTAGRAM

 

FC PILOTA TWITTER

 

Logística Sostenible + Responsabilitat Social Corporativa

NADAL

 

Un any més des de Nadal Forwarding reiterem en nostre ferm compromís amb el medi ambient, la sostenibilitat i la conservació del planeta.

 

Totes les solucions logístiques i serveis que oferim des de 1979, incorporen en els seus procediments elements que ajuden a combatre el canvi climàtic.

 

Aquesta vegada compartim el nostre Certificat de Consum d'Energia Renovable 2018.

1 - 4 Siguiente