Empresa


Qui som


Quí Som

 

Una mica de memòria.

 

Som un grup de persones dedicades al transport internacional que ens agrada el que fem. Com tota aventura es comença amb el bàsic, i com en totes les històries d'èxit mai es dona per acabat. La voluntat, la passió i l'esforç, que han estat la guia al llarg d'aquests anys, ens mantenen en la mateixa idea que ens va inspirar a l'inici, donar un servei òptim als nostres clients des d'un tracte proper i familiar. Es la nostra filosofia d'empresa.

 

Portem el temps suficient al mercat per valorar, a la seva mesura, el camí recorregut i enfocar de forma clara en la direcció que volem continuar. Llegir el passat amb l'horitzó al futur. D'aquesta experiència, tenim clar que el nostre futur ha de pivotar, tal como ha estat fins ara, sobre dos eixos fonamentals, la qualitat del nostre equip humà i el servei personalitzat als nostres clients.

 

Som conscients, per tant, de que tot això ha estat possible gràcies a la tasca d'un equip humà  de grans professionals . Aquest fet ens ha permès garantir, amb la seva participació dedicada i entusiasta, el nivell de servei que tant cerquem, atenent sempre a la realitat de cadascú dels nostres clients, adaptant-nos i avançant-nos a les seves necessitats.

 

La nostra història comença el 1979. La que avui es Nadal Forwarding SL va començar les seves activitats com agència de duanes especialitzada en transport marítim internacional d'importació i exportació, amb departaments addicionals de transport terrestre i aeri. De la ubicació original, al carrer Diputació de Barcelona, es va passar, l'any 1990, a les noves oficines i magatzem de El Prat de Llobregat on es van centralitzar totes les activitats administratives i logístiques. Això va permetre consolidar el camí cap un model d'empresa de transport internacional amb vocació de servei global.

 

Vista general Oficines Centrals NADAL FORWARDING.. 

 

Conseqüència d'aquesta expansió, aquest mateix any, es va constituir la delegació de València, prova de l'aposta estratègica de l'expansió territorial amb la integració de noves línees de negoci.    

 

L'empresa ara.

 

Des de llavors el nostre model s'ha anat consolidant, s'han diversificat les nostres línees d'activitat fins a poder oferir un servei integral que cubreixi totes  les necessitats logístiques dels nostres clients. Prova d'això es el conjunt d'actius tangibles i intangibles patrimoni de l'empresa i que posa a disposició dels seus clients.

 

La nostra terminal de Barcelona esta situada al millor enllaç de comunicacions y serveis, a menys de 2 km. del port i aeroport.

 

La nostra xarxa d'actuació és, per via terrestre,als països de la UE, a marítim realitzem embarcaments convencionals i en contenidors complerts, qualsevol que sigui el seu origen o destinació, oferint, a més, les línees regulars de agrupatges marítims d'importació y exportació en règim N.V.O.C.C,  desconsolidant o carregant directament al nostre magatzem, aconseguint una màxima rapidesa al despatx de duanes amb la qual estem connectats via teleprocés.

 

 Com Agents IATA tenim un servei d'exportació a tot el mon. Disposem d'oficina pròpia a l'aeroport.

 

Al nostre magatzem oferim diversos serveis, recepció y classificació de les mercaderies, control telemàtic d'stocks, preparació de comandes, picking, distribució, Dipòsit públic duaner (DAP).

 

Un altre servei que posem a la seva disposició es el nostre nou departament SERVICE IN COMPANY,  que integrem dins la seva cadena logística, li oferim la possibilitat de coordinar totes les accions des de l'origen de a comanda fins a la gestió completa de les seves trameses, confeccionant la seva documentació, inspeccions, restitucions.

 

Conscients de la importància d'una adequada gestió en el seguiment personalitzats de les seves operacions en comerç internacional, ens permetem posar a la seva disposició la nostra empresa, en la seguretat que el nostre equip de professionals es complementarà amb seva empresa com una part més d'ella mateixa.

 

Disposem, a més, d'un equip molt especialitzat en al tramitació d'embarcaments de Crèdits documentaris.

 

Principals magnituds.

 

BARCELONA

 

* Empleats 120

* Magatzem Duaner 10.000 m2.

* Tràfics marítims. 4.500 TEUS x mes aproximadament ( a/de els 5 continents)

* Departament de Duanes, connexió via teleprocés directe amb la duana.

* Departament aeri. Agents IATA des de 1.991

* Departament terrestre a/de els principals països europeus.

 

Tot emparat sota les següents certificacions de qualitat:

 

 

Per tant, no s'han escatimat mitjans, i la política d'inversió ha estat particularment intensiva en la tecnologia, la qual cosa ens ha permès creixer en prestacions sense disminuir el nivell de serveis. Reconeixent aquest fet es que, ja des de 1997, la companyia disposa del certificat ISO 9001. A l'any 2001 en fou atorgada la Medalla del Port de Barcelona, màxima distinció que aquesta institució concedeix, i el premi BCL al millor empresari Nacional de la Logística.

 

Des de l'any 2009 disposem de la Certificació d'Operador Econòmic Autoritzat OEA.

 

A l'any 2011 obtenim la Marca de Qualitat Efficiency Network que atorga el Port de Barcelona a les empreses compromeses en donar millor servei a les mercaderies que transiten pel Port de Barcelona, la qual cosa beneficia als Importadors i Exportadors.

 

5 anys després de la certificació de qualitat Efficiency Network, el Port de Barcelona ens atorga el "Premi a l'Excel·lència 2016" que reconeix a NADAL FORWARDING com a empresa clau i pionera en la transmissió dels valors i compromisos de la marca de qualitat a clients finals, mitjançant accions de màrqueting, comunicació i gestionant directament les reclamacions dels clients en els casos d'incompliment dels compromisos de qualitat que ofereix la marca.

 

Premi a l'Excel·lencia 2016

 

També pertanyem a varies associacions del sector, i mitjançant aliances estratègiques, a grups globals, la qual cosa permet tenir una presència rellevant als principals mercats del món.

 

 

 

 

     Efficiency Network   Marca de Garantia