Nadal Forwarding Banner      Español   Català   English
Inici
Empresa
Serveis
Contactar
Informació
Documents
Track & Trace

Inicia

Título

Nadal Forwarding obté la màxima qualificació de ESG Rating, una innovadora metodologia d'anàlisi de la Responsabilitat Social Corporativa desenvolupada per la Universitat de Barcelona 

Cuerpo

NADAL

 

El passat dimecres 26 de juny Nadal Forwarding va rebre la màxima qualificació de l'escala del ESG Rating, en l'acte que es va celebrar a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, organitzat pel Centre d'Investigació d'Economia i Societat CIES.

 

L'ESG Rating és la metodologia més innovadora respecte als mètodes actuals d'anàlisi de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), desenvolupada des de la Universitat de Barcelona i fonamentada en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l'ONU, garanteix el rigor i qualitat necessaris per qualificar el valor afegit de les empreses en matèria de Responsabilitat Social Corporativa.

 

Amb la nova llei 11/2018 sobre Auditoria de Comptes en matèria d'informació no financera i diversitat, les empreses han de presentar un informe de gestió amb informació sobre el seu impacte mediambiental i social, el ESG Rating facilita en gran mesura l'elaboració d'aquesta memòria anual , segons ha indicat el Sr. Jordi Martí, coordinador de la Secció de Comptabilitat de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

 

La jornada va comptar a més amb la presència i les intervencions de la Dra. Ana Laurova, directora del Departament d'Empresa de la Universitat de Barcelona, la Dra. Isabel Vidal, catedràtica de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona i Josep Maria Caselles, director general de Invenies, consultora col·laboradora en el desenvolupament del ESG Rating, i un important nombre de professors, experts en la matèria i representants d'empreses.

 

Enllaços informatius de la Jornada:

 

ESG RATING

 

NOTICIA ESG RATING

 

NOTICIA CIES

 

INVENIES

Caduca

 
Datos adjuntos
Creat a 01/07/2019 16:30  per Nadal WebMaster 
Darrera modificació a 01/07/2019 16:30  per Nadal WebMaster 
  © NADAL FORWARDING 2018
Política de Privacitat i Protecció de Dades