Nadal Forwarding Banner      Español   Català   English
Inici
Empresa
Serveis
Contactar
Informació
Documents
Track & Trace

Inicia

Título

Acord d'Associació Econòmica entre UE i el Japó 

Cuerpo

NADAL

 

Des de l'1 de febrer està en vigor el nou Acord d'Associació Econòmica entre la Unió Europea i Japó, del qual destaquem la reducció o eliminació de les barreres aranzelàries de manera progressiva per a les empreses de la UE que exporten al Japó.

 

Quan s'apliqui plenament, Japó hi haurà eliminat els drets de duana del 97% de les mercaderies importades de la UE, convertint-se en una de les majors zones de lliure comerç del món, generant facilitats a les empreses europees que volen accedir al mercat Japonès.

 

Entre Els principals sectors beneficiats destaquem el Agroalimentari, Automoció i el Tèxtil a més d'altres, els exportadors hauran d'estar inscrits en el nou Registre d'Exportadors REX i donar compliment a les normes d'aquest acord en matèria de & quot; ORIGEN & quot; i que es troben recollides en el Capítol 3 (Article 3.17 Declaració d'Origen) de l'acord.

 

Per al seu coneixement els enllacem:

 

-Article 3.17 Declaració d'Origen

 

-Text íntegre de l'Acord Comercial entre la UE i el Japó 897 Pàgines (76 MB).

 

Si necessiten informació addicional sobre l'acord o de com formalitzar la inscripció de la seva empresa en el registre d'exportadors REX, no dubtin en contactar amb el nostre departament de Duanes - Tel 936.000.229 - e-mail: marnedo@nadal-forwarding.com

Caduca

 
Datos adjuntos
Creat a 06/02/2019 16:04  per Nadal WebMaster 
Darrera modificació a 06/02/2019 16:05  per Nadal WebMaster 
  © NADAL FORWARDING 2018
Política de Privacitat i Protecció de Dades