Nadal Forwarding Banner      Español   Català   English
Inici
Empresa
Serveis
Contactar
Informació
Documents
Track & Trace

Inicia

Título

Jornada Técnica Nadal Forwarding per  clients y col·laboradors 

Cuerpo

NADAL

 

En aquesta ocasió l'esdeveniment es va celebrar al Museu Marítim de Barcelona i es va tractar sobre la importància de determinar l'origen d'un producte, l'aplicació del sistema de certificació REX i de l'impacte del Brexit en el sector.

 

Els tres blocs van ser explicats en profunditat als assistents per la ponent Sra. Irene Guardiola, advocada especialista en dret duaner i comerç exterior, que va remarcar la importància de conèixer l'origen d'una mercaderia ja que això repercuteix en les importacions, vendes nacionals, intracomunitàries i fabricació o exportació del producte final. La ponent va insistir que és molt important que les empreses tinguin clar els conceptes d'origen, procedència, estatut comunitari (Lliure pràctica CEE), per què tot això determina la partida aranzelària de cada producte.

 

També es van explicar als assistents les mesures que s'han d'adoptar per a la implementació del Sistema REX (Sistema de Registre d'Exportadors) i que elements cal tenir en compte per minimitzar les repercussions del Brexit, especialment davant un possible escenari de Brexit dur.

 

La jornada va finalitzar amb un rondo de preguntes obertes dels assistents, que la Sra. Irene Guardiola va respondre ajudant a resoldre els dubtes plantejats.

Caduca

 
Datos adjuntos
Creat a 24/01/2019 12:56  per Nadal WebMaster 
Darrera modificació a 24/01/2019 12:56  per Nadal WebMaster 
  © NADAL FORWARDING 2018
Política de Privacitat i Protecció de Dades